Sunday, June 22, 2008

Thuis !!!

Zaterdag om 11:10 hebben ze me dan toch laten gaan. Pffffffff de temperatuur was gezakt naar een respectabele 37.2 dus ik mocht naar huis. Nu maar gauw lekker beter worden. Als ik wat meer energie heb zal ik julie nog wat vertellen over de leefregels waar ik me de komende 6 weken aan moet houden, we hebben er toch wel om moeten lachen maar misschien is dat onze humor.
Ik mag de eerste 2 weken eigenlijk niets maar daarna licht huishoudelijk werk zoals een kopje koffie zetten voor mezelf. Om maar een voorbeeldje te noemen.
Ik wil ook langs deze weg graag iedereen bedanken voor de leuke en ondersteunende blogberichtjes, de kaarten, de telefoontjes en de ondersteuning van mijn mannen.

groetjes Liezbeth.

9 comments:

Catharina Maria said...

Fijn Liezbeth dat het allemaal zo goed is gegaan , nu maar "werken" aan de rest .( aansterken )
Je hebt zo in iedergeval wat extra tijd om aan de hobby drang toe te geven ;o))
Heel veel liefs van Rini

Angélique said...

Fijn te horen dat je weer thuis bent. En ja, ik ken het van een tante, die moest er ook wel om lachen dat ze onder "licht huishoudelijk werk" een kopje koffie zetten verstaan :)

Anonymous said...

Beetje late reactie, maar ben blij te lezen dat alles goed gegaan is en dat je nu weer thuis bent!
En nu rustig aan doen, en vooral al die leuke huishoudelijke werkjes over laten aan de mannen. Dat kunnen ze vast heel goed :o)
Heel veel beterschap verder! Maria

Schaapje said...

Fijn om weer thuis te zijn, rustig aan, de arboregels en de ziekenhuisregels verstaan beslist niet hetzelfde onder licht huishoudelijk werk, dus wees maar voorzichtig en zuinig op jezelf, groetjes Els

Anonymous said...

Hoi Liezbeth,
Wat goed om te horen dat je zo goed nieuws hebt gehad zeg!
En ook zeker fijn dat je weer thuis bent! Net wat de anderen zeggen: laat je lekker verwennen en probeer echt rustig aan te doen.
Dan zal je er weer het best bovenop komen!
Groetjes en beterschap! Marjon

Anonymous said...

hfrxiufijn dat alles zo goed is verlopen. Sit back and relax voor de aankomende weken, een stapeltje boeken erbij en misschien wel het zonnetje. Het is prettiger om het uit eigen keuze te doen , maar als het dan toch moet om te herstellen dan moet het maar.

Cora (friesland)

Nellie Hulsman-Lodders said...

Ik heb je relaas gevolgd en ben ontzettend blij dat je weer thuis bent en met name dat het goed aardig was en in z'n geheel verwijderd is.
Nu herstellen... zo te lezen moet je nog even en dan mag je eindelijk een kopje koffie voor jezelf zetten!
Sterkte meid!
Liefs,
Nellie

Anonymous said...

Fij Liesbeth, dat alles goed is gegaan, nu maar weer snel aansterken, maar neem goed rust ik weet uit ervaring dat je dat echt nodig hebt. Lekker achter de stempels helpt. Veel liefs en beterschap,
Eveline

Angélique said...

You just received an award. Please visit my blog :)