Thursday, June 5, 2008

Tsja en dan weet je het nog eigenlijk niet

Vanmorgen bij de Gyn geweest en ik val in de hoog risico klasse. Dat betekent dat er geopereerd moet worden met een oncoloog erbij. Maar misschien toch ook niet. Gezien mijn historie en wat de gyn gezien heeft denkt hij dat het goedaardig is. Mijn bloedwaarden waren verhoogd maar niet zodanig dat het zeker kwaadaardig is en omdat de cyste zo groot is vond hij die verhoogde bloedwaarde ook wel te verwachten. De cyste was trouwens 11 x 16 x 18 cm (het was 18 cm diep ipv. de 4 die ik dacht). Ik was blij dat ik mijn man meegenomen had dit keer want zo onthoud je toch wel meer. Die heeft gelijk even uitgerekend hoe groot dat dan was en ik heb volgens hem 3 melkpakken in mijn buik liggen. Mannen......Dus ik ben benieuwd hoe slank ik straks ben na de operatie,LOL.
De operatie gaat op zijn vroegst maandag over een week plaats vinden dus ik ga in ieder geval naar SaGa. En daarna wachten op een telefoontje. Eerst voor een afspraak met de anaesthesist, dan wilde de cardioloog me misschien ook nog even zien en dan voor de definitieve opname. Ik heb het comfort pakket genomen met internet aansluiting dus degenen die dat willen kunnen alles meelezen.

groetjes Liezbeth.

9 comments:

Anonymous said...

lieve liezbeth

jammer dat de afspraak je geen volledige duidelijkheid heeft gegeven. Ik hoop dat je toch er een goed gevoel aan over gehouden hebt. Heel veel plezier op sag. probeer er van te genieten en heel veel sterkte ook de komende periode. Hopelijk worden die pakken melk gauw verwijderd

gr corinne

Anonymous said...

Hoi Liezbeth,

Om dan maar een positieve noot er in te houden, volle melk of half volle, maar jee, vervelend en spijtig dat er nu nog geen echte duidelijkheid is.

Geniet nog maar lekker van sag.
Daarna kun je toeleven naar de ingreep en je voorzorgen nemen zodat je zo veel mogelijk ontspannen er aan kunt laten beginnen. Comfort pakker, ik wist niet dat ze dat inclusief internet hadden. Sterkte, Els(ie)

Anonymous said...

Hoi Liezbeth,
Tja, en nu weet je dus nog steeds niets.
Ik kan me voorstellen dat dat wachten (op de uitslag, dus meer zekerheid, enz.) misschien wel het meest vervelende is, naast de pijn. Hopelijk geeft SAG je voldoende afleiding! Maakt niet uit dat we niet gaan feesten tot diep in de nacht. Dat zit er voor mij waarschijnlijk ook niet in. Maar niets veranderlijker dan een mens :o) Of het moet het weer zijn, haha.
Ik ben blij dat je je in ieder geval goed (?) genoeg voelt om erheen te gaan. We gaan ervan genieten, oke! Ik zie je daar.

Catharina Maria said...

Veel sterkte gewenst Liezbeth !
Hoop dat je van het uitje in ieder geval volop mag genieten want afleiding doet een mens altijd goed .
Liefs Rini

Anonymous said...

Jeetje Liezbeth, dat is schrikken zeg, dat verhaal van je. Ik hoop dat alles nu snel achter de rug is. En inderdaad, echt een man om uit te rekenen dat je 3 melkpakken in je buik hebt ;-))

Heel veel sterkte met alles!
Monique (Momo)

Lea said...

Hoi Liezbeth,
Lees nu pas je verhaal, wat een ellende allemaal. Fijn dat je dan toch nog naar SAG bent gegaan, even aan iets anders denken en lekker bezig zijn met je hobby.
Sterkete gewenst met alles, groetjes Lea

Je@net said...

Jeetje meis, wat een verhaal.....
Volgens mij zijn we elkaar een paar keer tegen gekomen afgelopen weekend! Was jij de Liezbeth die bij Bling & Thingz geen plekje meer had...en later nog ergens?! Wat een pech zeg! Hoop dat je toch een beetje genoten hebt op de SAG en wens je alvast veel sterkte de komende tijd!!

Anonymous said...

Sterkte de komende tijd!
Liefs
Eveline

Anonymous said...

Veel sterkte de komende tijd!!!