Wednesday, June 11, 2008

maandag 16 Juni is het zover

Dan wordt ik geopereerd en de gyn doet het toch alleen. Ik ben al lang blij dat ik al zo snel geopereerd kan worden. Vandaag nog even naar de anaesthesist geweest en vrijdag nog naar de chirurg. Je hebt het er wel druk mee zo'n ziekenhuisopname. Waar blijft nou toch dat weekje rust, lekker eten en verwend worden ?
Voor recovery staat 6 tot 8 weken. Nu ben ik altijd wel weer snel op de been geweest maar de vorige keer had ik die 6 weken ook wel echt nodig en nu is de operatie nog wat groter omdat de cyste veel groter is en de eierstokken er nu ook uitgehaald worden. Kan dit in ieder geval niet meer terug komen.

4 comments:

Unknown said...

Jeetje Liesbeth, dat is een heftig verhaal [mijn vriendin heeft hetzelfde], ik wens je ontzettend veel beterschap en hopelijk ben je snel hersteld....laat je maar lekker verwennen!
Groetjes
Ria

Catharina Maria said...

Veel sterkte gewenst Maandag, en je rust houden nadien is echt een must hoor !
Lieve groetjes van Rini

Anonymous said...

Hoi Liezbeth,
Ik wilde je hier toch ook nog even sterkte wensen. Wel fijn dat het toch al zo snel kan gebeuren, dan heb je het maar gehad en kan je weer goed herstellen.
Groetjes,
Marjon

Anonymous said...

Zo, de datum is dus bepaald. Ben blij dat je daar niet eeuwen op heb moeten wachten. Gauw dat "ding" eruit en helemaal opknappen!
Die verwennerij komt erna, let maar op!!! Laat je man je blog lezen ;o)
Heel veel sterkte a.s. maandag! En daarna natuurlijk ook.