Sunday, June 15, 2008

Nog een mini SaGa verslagjeOp de valreep nog een verslag van mijn SaGa. Het was weer een hartstikke leuk en gezellig weekend. Altijd leuk om een aantal bekenden weer te begroeten en, to top it off ook nog creatief bezig te zijn. Persoonlijk vond ik de WS van CD Mucosky echt het meest geweldig. Zelfs 1 van de beste SaGa workshops die ik ooit gedaan heb. Als ik weer beter ben dan zal ik heel veel van de tips van CD op mijn eigen manier gaan uitproberen. Alleen de hand out is al iets van 30 pagina's, gewoon een boek met alle info die er in staat.

Van de winkels vond ik de stempelwinkel het allerleukste. Ik heb dan ook wat stempels gekocht om in te gaan kleuren voor op kaarten. Ja, ik ga overstag, iedereen is van die leuke kaarten aan het maken. Dat wil ik ook wel eens proberen.


De eerste WS van CD begon met het verven van schilderstape en bloemen en swirls die ze op speciaal papier had geprint. Erg leuk en ook erg leuk dat de verf in het pakket zat, hele goede verf met lekker veel kleur pigment. Dit kon de eerste nacht drogen en de volgende dag konden we hiermee de eerste LO's voor ons album gaan maken.

Deze LO uit de MM Noteworthy klas heb ik maar even afgemaakt om ook nog iets af te kunnen laten zien. Een erg mooi pakket kregen we in deze klas. Ook een paar leuke LO's maar ik houd niet zo van LO's met zo weinig foto erop. Eigenlijk moest er 1 nog kleiner fotootje op zodat er nog een label paste tussen de foto en het lint. Wel een leuke LO maar ik gebruik dan toch liever 2 fotootjes en wat minder embellishments.

3 comments:

Anonymous said...

Je laat weer leuke dingen zien Liezbeth, maar nog even belangrijker, veel succes gewenst morgen, veel kracht en sterkte, hoop dat je gauw weer op de been mag zijn en zult opknappen.
Els(ie)

Angélique said...

het was inderdaad gezellig!!
Doe rustig aan en ontzettend veel succes!!!

Anonymous said...

Ik heb de CD workshop niet gedaan, dus ik ben erg benieuwd naar je vorderingen, Liesbeth. SAG was idd weer erg gezellig :-)