Friday, August 8, 2008

De draad weer oppakken


Zo het gaat (eindelijk) echt een stuk beter met mij. Dus tijd om de draad weer op te pakken. We zijn een paar dagen naar Londen geweest waar we oa. deze foto van Piccadilly circus hebben gemaakt. Wat een stad. Bruisend, mooi maar ook in aanbouw en continue sirenes. Aan het eind van de dag kun je overal gratis krantjes krijgen waarin je kan lezen wat er die dag gebeurt is. Dat geeft een heel dorps effect. Als je leest dat de sirenes van die dag voor een uit de hand gelopen watergevecht op Hyde parc waren.
En nu verder met de nieuwe caravan inrichten. Deze had al lang klaar moeten zijn maar door alle gedoe zijn we daar niet aan toe gekomen. Dus aan het begin van de vakantie de bedden verhuisd en een gordijnroede opgehangen waar we een gordijn overheen gegooid hebben en van daaruit konden we verder. En ik moet zeggen, met dank aan Ikea begint het al ergens op te lijken.
Nu nog wat regenachtig weer en dan wordt er ook weer eens wat gescrapt. Maar eerst maar eens gauw naar het blog van Angelique........

2 comments:

Joke said...

Fijn om te lezen dat het nu echt beter met je gaat. Ik denk dat er toch ook wel heel veel emoties los komen, ook al is de uitslag goed.
Succes met de caravan en veel plezier bij Dolls.

Groetjes, Joke

Schaapje said...

Geniet van de nieuwe caravan en al het andere goede.....