Sunday, August 16, 2009

VerlatenDe bouwers hebben de Beacon Hill verlaten. Het voelt helemaal niet goed maar de vakantie is voorbij. Ik denk dat we nog heel wat weekenden naar de caravan zullen gaan omdat we het niet kunnen laten weer wat meer te bouwen aan de Beacon Hill. Het is een fantastisch project en het was heel leuk om zo'n bouwproject te hebben op de achtergrond. Dank zij het mooie weer hebben we er misschien niet zoveel aan gedaan. Maar het was toch leuk om tussendoor een beetje te bouwen, te plakken, te schuren en te verven.
Gelukkig hebben we de foto's nog. Dus het Home sweet home album wat we waarschijnlijk 29 Augustus gaan maken zal bij mij wel een home sweet Beacon Hill worden.

3 comments:

Angelique said...

Dat zal wel even afkicken worden. het ziet er wel heel erg leuk uit. Die foto van de ladder met gereedsschapskist vind ik helemaal geweldig.

Groetjes Angelique

Angélique said...

Echt helemaal leuk!!
Maar om dat ook weer te gaan doen...hihi....
Leuk om het zo allemaal te volgen :)

Maria said...

Oooooh nee toch... poppenhuizen. Ook zoiets leuks! Gelukkig (?) heb ik hier geen ruimte over voor zo'n hobby, dus ik houd het maar bij kijken. Toen ik klein was (ahum, jong bedoel ik) en ik naar het Rijksmuseum moest met mijn ouders... rende ik het liefst eerst naar beneden, naar de ruimte met die enorme poppenhuizen. Maar zelfs toen ik ouder werd liep ik daar het eerst naar toe, daarna naar al die saaie schilderijen ;o)
Hopelijk een hele fijne vakantie gehad verder? Maar niet uitgerust zeker, je moest flink aan de bak, haha! Grt, Maria