Sunday, September 6, 2009

Bewoners

Nu we weer thuis zijn begint het natuurlijk toch weer te kriebelen. Ik had al wat meubeltjes gekocht en geverfd en die zijn vorige week verhuisd naar Friesland. maar om te kijken hoe het allemaal stond moest er natuurlijk ook een bewoner bij.
Nou had ik al verteld dat de lampen duur waren.......maar de bewoners..........Je hebt echt hele mooie pakketjes voor rond de 80 euro. Natuurlijk zie je het verschil echt wel. Maar ik wil toch graag wat goedkoper beginnen. Gelukkig heb je ook goedkope popjes van Eurominis. Dus een kok gekocht en meegenomen om die met de eethoek op de foto te zetten. De kok had een leuk zwart wit broekje aan waar ik een mooie kabeltrui op wilde breien. Dus popje uitgekleed (uitgeknipt in dit geval) en truitje gepast. Truitje past maar de broek ligt open, zijnaad is niet dicht genaaid en helemaal gerafeld, dus ik denk dat er toch een nieuw broekje moet komen. Maar eerst het truitje af. Er kan alleen met daglicht gebreid worden dus dat gaat ook nog even duren. Maar ondertussen kan ik al wel dromen van het resultaat toch.

Maria je hebt ook een poppenhuis om aan de muur te hangen, is maar 9 inch (minder dan 25 cm) diep. Maar inderdaad, het is echt een mega project zo'n poppenhuis.

2 comments:

linda said...

Hee, je bent ijverig bezig zeg!! leuk om je vorderingen zo te lezen!

Maria said...

Ja, maar als ik al aan een poppenhuis zou beginnen, dan moet het ook een HUIS zijn... en geen studentenkamer ;o)