Wednesday, August 5, 2009

Poppenhuis bouw dag 10


Ideaal dat mooie weer. Lekker beetje verven, boekje lezen, schuren en nog een beetje verven. Kano varen, boekje lezen, beetje verven en zo kom je de dag wel door. Smorgens wordt er af en toe een lampje opgehangen of er wordt een kamertje behangen. Dat gaat allemaal lekker snel en makkelijk nu.
Het grootste vraagstuk is nog waar welke kamer moet komen. Toch maar de eetkamer voor de hal, en dan slaapkamer op de eerste verdieping en dan badkamer daartegenover op de eerste verdieping of een kinderkamer op de eerste verdieping en het badkamertje/toilet boven? Maar dan blijft er geen rommelkamertje meer over voor de kerstspullen etc.
Maar de hal is vrij ruim en het is wel een leuke vulling van de hal als het jongetje uit zijn speel/slaapkamertje de hal op rijd met zijn treintje. Waarschijnlijk zal het dat laatste wel worden.
Verder mag er een werkman en een gereedschapskoffer voor het huis komen als de vakantie van de "grote" bouwers voorbij is. Het huis is waarschijnlijk niet klaar en dan is het wel leuk als er nog "gewerkt" wordt aan het huis.
Kortom, heel veel inspiratie. Ik kan het echt iedereen die graag een beetje creatief bezig is aanraden zo'n poppenhuis bouwen. Echt superleuk om te doen.

1 comment:

Corinne Oosterhoff said...

ik denk ik ga even kijken hoe de vorderingen zijn. Jullie schieten al aardig op. Leuk zo'n huis op miniatuur formaat in te richten, in je eigenhuis zijn keuzes al moeilijk. Een voordeel heb je het is makkelijker verhuizen dan een groot huis

fijne vakantie nog en klus ze

gr corinne