Friday, January 4, 2008

Once upon a time


Een nieuwe LO voor in Bob zijn ABC. Bob is gek op sneeuw net als waarschijnlijk de meeste kinderen. Deze foto is plus minus 1997 genomen. Het begon toen op een doordeweekse avond ineens flink te sneeuwen en we hebben met de buurkindjes een sneeuwpop gemaakt (en gelukkig een foto). De kinderen gingen allemaal te laat naar bed want het was zoiets bijzonders en leuks. De volgende morgen was ik zo blij dat we dat gedaan hadden want alle sneeuw was weg en de sneeuwpop was al aan het smelten. Ik vergeet het nooit meer op mijn werk, in de koffiepauze hadden we het erover hoe leuk het was geweest en wij waren niet de enige waarvan de kinderen laat naar bed waren gegaan. Later had ik een vergadering met een paar mannen en die hadden het erover hoe lastig het was geweest (OOOOOO) want ze konden bijna niet naar hun kaart/kook/bridge avondje. Ik durfde niet te vragen waarom ze niet gewoon de boel de boel hadden gelaten en waren gaan genieten met hun kinderen van de sneeuw.

Mijn woord voor 2008? Ik weet het nog niet? Change/Imagine/puur/dream/Stilte/kans.....eigenlijk wil ik wel iets met change of verandering maar ook iets positiever. Verandering om de verandering is ook niet de bedoeling. Imagine heeft meer iets van verwachting en durven, durven te veranderen en daar wil ik denk ik toch wel naartoe met mijn woord voor 2008. Overigens een idee van Ali Edwards wat ze vorig jaar geintroduceerd heeft. Mijn woord voor 2007 was enjoy. En misschien kan die ook nog wel een tijdje mee.

Change 2008 Liezbeth.

2 comments:

Anonymous said...

Leuke layout Liezbeth!
En ik vind Enjoy ook wel een woord dat een tijdje kan blijven hangen, dus ik zou zeggen, bewaar hem ook gerust voor 2008!!groetjes
Myrthe

Unknown said...

Mooi zeg!!!! :D
Ik heb trouwens een nieuwe blog,
link staat in mijn profiel.
Groetjes Barbara