Saturday, January 26, 2008

Druk druk druk maar niet met scrappen


Nog steeds weinig inspiratie op het moment. Ben met een LO van de jaarwisseling bezig die ik toch eigenlijk wel af wil hebben. Als je dat te lang laat liggen ben je dat terug kijk gevoel een beetje kwijt, maar aan de andere kant weerhoud die LO me van het doen van andere dingen. Ach ja keuzes.....

Ondertussen ben ik ook lekker bezig met opruimen en opzij leggen voor de scrapvlooienmarkt bij Pien's atelier. Heb nu een aantal bladen, boeken en minialbums opzij gelegd. Straks verder met de la (!) met embellishments en gaan beslissen welke stempels ik allemaal weg ga doen. Eigenlijk wil ik helemaal geen stempels meer op hout maar helemaal ontkom je er toch niet aan.

Bij de kunstenaarsbenodigdheden winkel in Breda (DEVA) zag ik ook van die A4 doorzichtige boxjes liggen, die ik al eerder bij de Action had gekocht, voor 3,30. Voor de liefhebber ik ben van plan wat foamstempel alfa's met box te verkopen op de scrapvlooienmarkt.

Verder heb ik me opgegeven voor Scrap a ganza in Juni, heb er al weer zo'n zin in. Ik heb de album WS van Donna Downey geboekt ondanks dat ik eraan twijfel of dit wel mijn smaak is. Maar mijn zoon gaf de doorslag. Bij twijfel doen ! Wat een geweldige knul is het toch.

Op de foto een LO die ik voor een free style swap gemaakt heb. Eerlijk gezegd heb ik het hondje omgedoopt maar gelukkig had ik de naam nog gecontroleerd voordat ik de LO opstuurde dus het is nog gewijzigd, hij heet dus geen Tuffy. Heel veel glim op deze LO van de shimmer mist en de stickles, helaas niet te zien op de foto maar wat een heerlijke produkten zijn het toch.

1 comment:

Lietje said...

Grappig.... bij ons is het juist:

Bij twijfel..... niet doen ;)