Sunday, December 16, 2007

kerstkaartjevoor een swap heb ik een kerstkaartje gemaakt met een kerstboom. Het is altijd moeilijk een swap. Je wilt toch wel iets leuks maken voor de ander maar ja, smaken verschillen. Ik had eerst een kaartje gemaakt met de methode van Tim Holtz maar vond hem toch wel erg distress (of meer stress) worden. Het was een swap van een scrappers forum dus ik wilde eigenlijk ook meer scrappapier gebruiken. Toen kwam ik op het idee van deze kerstboom. Ik vind hem zelf erg geslaagd en ik ga hem ook zeker nog een keer maken op een LO. Ik heb 2 inch cirkels gestanst uit Elsie papier en die doorgeknipt. Daarna een gluedot in het midden van de cirkel en de ene helft en de andere helft naar elkaar toegevouwen en op de gluedot geplakt. Vervolgens daar weer een gluedot op en zo de boom opbouwen. Voor de top heb ik de cirkels nog een keer in 2en geknipt om daar wat kleinere hoekjes te krijgen. Ik vond hem zelf erg leuk geworden. Hero stempel van een tekst in de vorm van een kerstbal ernaast en een ophanglintje. En zo verstuurd.

8 comments:

Anita said...

Wat een idee!!!!!!!!!!!!! Hartstikke gaaf!!!
Daar zal de ontvangster wel mee in d'r sas zijn!

Anonymous said...

Wat een werk is dat geweest,maar het resultaat mag er zijn,schitterend .

Tonny

Unknown said...

Wat een leuk kaartje, en wat een leuke blog!!!! Je maakt echt hele mooie dingen. Ik heb je linkje op mijn blog gezet, ik blijf zeker regelmatig bij je kijken.

Ga zo door... zou ik zeggen!

Groetjes Barbara

Yitte said...

Heel leuk idee en gaaf kaartje

Theresa said...

Beautiful card!

Thanks for the comments on my blog, love the game you suggested, I'll have to remember it to play at our parties.

Jenna Franklin said...

I loooove that Christmas tree on your card!

Anonymous said...

Ik vond je sneek al zo veelbelovend en je kaart in z'n geheel is nog mooier dan ik had verwacht. Dit is zeker iets wat ik ook ga proberen. Lijkt me een erg leuk werkje.
Bedankt voor de uitleg.

Groeten Joke

Ingrid said...

Wauw! Wat een gave kaart zeg. Ik zag 'm op het Dolls forum en ben gauw een kijkje om je blog gaan nemen om te zien hoe je 'm hebt gemaakt. Erg leuk! En zeker een ideetje dat ik opsla om zelf ook een keer (eh...volgend jaar) te maken.

Fijne feestdagen!