Sunday, December 23, 2007

kerstblikje
Dit is een Maya road chipboard blikje wat ik maar eens ben gaan versieren. Geverfd, lintjes erop geplakt en daarna rondom LoveElsie rubb ons. Wat zitten er toch veel rubb ons op zo'n velletje en ze gaan er geweldig vanaf.Ik heb wat chipboard dingetjes geverfd in goud. Daarna wat crackle medium erop en wat roze eroverheen. Echt slordig aangebracht, niet tot de rand zodat het goud goed zichtbaar blijft. Daarna nog rode distress inkt in de crackles gesmeerd. De laarsjes van Santa zijn geembossed op en goud geverfde ondergrond waarop ook wat goud blonde moments is gesmeerd voor de shine. Ook hier de randen met rode distress inkt wat aangezet om wat diepte te krijgen. De bloemen komen van de Aktion. Er zitten nu chipboard vormen in die ik al geembossed of geverf heb maar ik denk dat ik dit blikje volgend jaar ga gebruiken voor een Xmas journal.
Eigenlijk wilde ik er zo'n klein snoertje lichtjes op batterijen van de Aktion indoen en voor de sier neerzetten maar ja, voordat je het weet heb je er al weer wat anders ingedaan.
De foto's zijn helaas slecht, met dit winterlicht krijg je zonder flitsen niet genoeg scherptediepte. O en langs de rand van het doorzichtige gedeelte heb ik nog wat stickles glitter uitgesmeerd wat wat vlekkerig overkomt op de foto. In werkelijkheid is het mooier. En misschien dat ik de rand nog volplak met knopen maar daar twijfel ik nog over.

Ik wens iedereen die dit leest hele prettige feestdagen met veel liefde en een fantastisch 2008,

Liezbeth.

3 comments:

Anonymous said...

Hoi Liezbeth!
Via via je blog gevonden, leuk zeg (al moet ik nog heel wat inhalen). Die kerstkaart van je vind ik ook helemaal geweldig.
Ik wens jou & je gezin hele fijne feestdagen en een SUPER 2008!
Groeten, Maria

PS. Ga jij ook naar Corinne's scrapweekend in maart? Zoja, dan zie ik je daar! En anders wel weer op de volgende SAG... ;o)

Anita said...

Ook voor jou hele fijne kerstdagen!!!!!

Liezbeth said...

Maria wat leuk dat je mijn blog gevonden heb, en nog leuker dat je ook naar Corinne's weekend gaat, ik ga ook.

groetjes Liezbeth.