Sunday, April 22, 2007

Trust your crazy ideas


Vandaag nog een LO gemaakt voor in Bob zijn ABC. Hij zit voorlopig onder de T van Trust maar de B heeft een klein aandachtsstempeltje gekregen dus misschien komt hij daar wel.
Gemaakt naar aanleiding van de laatste dare op de site van de dutch dares. De dare was geen gekochte embellishments of patterned paper gebruiken. Dus met verf, inkt stempels etcetera je eigen LO maken en versieren. Wel in mijn straatje dus. meestal ben ik heel tevreden over een LO en dan gaat het fout zodra ik de embellishments toe ga voegen. Maar ik vind ze altijd zo leuk als ik in de winkel sta,LOL.

Voor deze LO heb ik eerste geverfd op het cardstock in de kleuren zacht groen, zilver en zachtblauw. Sorry de kleuren op de foto zijn erg slecht.Een pagina uit een boek gescheurd en erbij geplakt. Daarna de Tom Holtz stempel meerdere keren gestempeld met porcelaine bleu distress inkt. Vervolgens de cirkels met witte MM. Daarna met india black en versa fine black (voor de clearstamps) de tekst stempels gezet. Bob was al uitgeknipt dus die heb ik er steeds bij gehouden om de cirkels op de goede plaats te krijgen. Van de stempels heb ik wel het een en ander overgetrokken en geaccentueerd met zwarte fineliner omdat ze niet helemaal lekker gestempeld waren.
Vervolgens weer met witte verf cirkels en als laatste Bob erbij geplakt. Ben benieuwd wat je ervan vind. Ben er zelf wel erg tevreden over.

8 comments:

Anonymous said...

Wow stark

D@nielle said...

wat een geweldige lo ! Bedankt voor het meedoen !

Daffie Online said...

Wow...dit is prachtig!
Ik hoop dat je in de toekomst vaker meedoet :-)
En die Tim Holtz Stempel is super!!

Anonymous said...

WAUW! Heel mooie pagina Liezbeth!

Anita said...

TOPPIE!!!
Ik ga je linken op mijn blog oke?
Groetjes, Anita

Anonymous said...

Wauw schitterend!!
Daar kan ik nog wat van leren. je stijl spreekt me sowieso wel aan. Ik moet nog een pagina voor deze dare maken... pfff. valt niet mee!

Klaartje said...

Gefeliciteerd met je blog Liezbeth! Mooie dingen heb je er al opstaan, je staat bij mijn favo's!
groetjes!

Maggie Ann said...

This is amazing! I don't know how you did it but I sure do like this!!