Sunday, April 15, 2007

Artspecially event


Dit weekend ben ik naar het artspecially event geweest en ik vond het geweldig. Volgens mij was het de grootste stempelbeurs die ik in Nederland heb meegemaakt. Zoveel winkels en zoveel make en takes. Zaterdag had ik niet zoveel cash bij me omdat ik vrijdagavond boodschappen had gedaan en kontant had betaald. Stom natuurlijk. Maar goed. Als eerste ben ik naar de stand van Artjourney gegaan omdat ze op deze beurs met haar eigen stempellijn zou komen. En ik vond ze echt geweldig, en ik kon echt niet kiezen. kortom mijn geld was al bijna op toen ik net een half uur ofzo binnen was. De stempels zijn vast op haar site te vinden dus die zal ik hier niet neerzetten. Vervolgens heb ik een canvasje gemaakt bij deze stand. Ik was er niet erg gelukkig mee en vond dat er wat diepte in moest komen. Daarom heb ik wat gel met gele verf gemengd en dat over een bloemetjes mask van Heidi Swapp heen gesmeerd. Direkt het mask er voorzichtig uit getrokken en dat laten drogen. Vanmorgen heb ik de bloemetjes afgewerkt met goudkleurige verf en nu vind ik hem wel aardig geworden.Vervolgens ben ik lekker gaan shoppen indrukken opdoen. Wat waren er veel make en takes zeg. En ook heel veel demo's. Ik heb 2 make en takes nog gedaan waarbij de bovenkant van een notitieblokje werd afgewerkt met een zelf gestempelde kaart. En een 1 op 1 make en take waarbij je een alfabet caligraveerde met een speciale viltstift met een schuine kant. Je kreeg een voorbeeld vel en een blokjes vel om onder je oefenvel te leggen. Echt geweldig vond ik dit. Natuurlijk leer je niet in 10 minuten caligraveren maar ik vond het resultaat toch erg de moeite waard en het is verslavend. Ik was het liefst doorgegaan om het nog 10 keer te proberen, heerlijk. Hier mijn eerste caligrafieles:
En toen vroeg ik me af waar ik mijn laatste geld aan uit zou gaan geven. Bij kersart hadden ze een achterwand met allemaal zakjes wol in prachtige kleuren. Die wol gebruik je om te vervilten dus eigenlijk om je eigen vilt van te maken. Hier had ze bloemetjes van geknipt en versierd met kraaltjes in het hart. Echt geweldig dus daar ging mijn laatste geld van de zaterdag naar toe.Vandaag heb ik lekker nog een dagje rondgekeken. Ik heb vooral gekeken bij de presentaties (noem je dit zo). Het was vandaag wat rustiger dus dat was ook heel relaxed. Ik heb eerst nog wat collage plaatjes uitgezocht en daar wat inktkleurtjes, embossingpoeder en papier bij uitgezocht. Er was een papierstand met giga veel papier alles voor 1 euro per pakje. Verder ben ik gaan kijken bij de standjes die gisteren te druk waren en zo ontdekte ik ook de nieuwe stazz on. De soort die er al in het wit was is er nu ook in andere pasteltintjes !!!!! Die witte vind ik ook al zo geweldig, vooral om op een sheet te stempelen. Maar ja wel iets van 13 euro dus ik moest toch echt kiezen welke kleur ik zou nemen. Ik heb voor de lichtgroene gekozen. Roze heb ik al zoveel, lila is niet echt mijn kleur. Maar ja baby blauw, lichtgroen en botergeel waren toch allemaal wel heel aantrekkelijk. Dus dat word weer sparen, LOL.


Als laatste nog wat houtenstempeltjes die ik nog gekocht heb. De dames vond ik net Agnes van Peter van Straten maar de tekst was natuurlijk heel anders, maar niet minder geweldig. Dus die kon ik niet weerstaan. En bij de Creatie vond ik nog een vogeltje van Hero Arts .


Dus ik heb een ongelofelijke hoeveelheid inspiratie opgedaan en ook nog heel wat leuke spulletjes gekocht om uit te gaan proberen en weer lekker creatief bezig te zijn.

2 comments:

Catharina Maria said...

Fijn dat ik je weer gevonden heb want ik was vorige week te moe om jouw site bij mijn linken te plaatsen en vanavond wist ik ook niet meer op welke manier ik je toen gevonden had , bij Dymphie dus ;o))
Liezbeth wat zal jij geschrokken zijn zeg , het is altijd vervelend om een aanrijding mee te maken he ?
Vind je verslag over het weekend in Nuland gezellig om te lezen , jammer dat we elkaar weer niet hebben mogen ontmoeten .
Komt ooit wel weer goed toch ?????

Anonymous said...

Zie dat je ook caligraveert?
Ik probeer met iemand in contact te komen die dat kan voor enkele korte tekstjes. 036 5319550