Sunday, July 26, 2009

Vakantie


En gisteren in de auto gestapt naar de stempelwinkel www.joangevaert.nl gereden. Hoewel stempelwinkel........ik heb ook aardig wat scrappapier meegenomen. Daar was een make en take van Tim Holtz, echt super leuk. Tim Holtz heeft hem gegeven als kersthuisje en wij hebben een vakantie huisje gemaakt. Ben er echt super blij mee. Het was leuk om te doen, het resultaat was super, en op vakantie heb je toch altijd net te weinig spullen bij je om iets af te maken. Terwijl je wel de tijd hebt om creatief bezig te zijn.


En 2 ATC's die ik gemaakt heb voor een swap op het scrappersanonymous forum. Ik vond 2 ATCtjes nog wel te doen voor de vakantie en ik had ze kant en klaar meegenomen zodat ik alleen nog het adres op de envelop hoefde te schrijven toen woensdag de namen getrokken werden naar wie je toe mocht sturen. Als het goed is heeft de ontvanger deze 2 ATCtjes al binnen. Jammer genoeg is degene die naar mij mag sturen op vakantie gegaan zonder wat op te sturen dus ik mag geduld hebben.
Verder nog wat leuke stempels gekocht op marktplaats. Op vakantie heb je tijd om eens wat te surfen, zeker met de regen van de afgelopen week. En dan kom je wel eens wat tegen op marktplaats. Hopenlijk komen de stempels wel de komende week binnen. en nog wat copics papier besteld bij Marga zodat ik nog wat kan kleuren de komende week. Dus met een beetje geluk plaats ik nog wel wat de komende tijd.

3 comments:

Anonymous said...

leuke make en take geniet nog even lekker in joure

gr corinne

Angélique said...

Wat een gave make-n-take!
Geniet nog lekker van je vakantie!

Annemarieke said...

zooo die is leuk dat huisje!!! nog nooit gezien!! geniet van je vakantie!!met mooi weer en veel creativiteit.