Tuesday, March 11, 2008

Scrap-a-licious echt scraptastisch


Dit weekend was scrap-a-licious georganiseerd door Corinne Delis in Utrecht. Met workshops van Celine Navarro en Corinne zelf. Het was echt een geweldig weekend met hele leuke workshops in een geweldige plaats. En natuurlijk niet te vergeten de winkel met allemaal van die leuke en mooie hebbedingetjes.

En als je dan als gastvrouw weinig stem hebt moet je het vooral met gebaren duidelijk maken. Maar dat is dan ook heel goed gelukt Corinne.

In de eerste WS begonnen we met een Artjournal. Voor mij echt zoiets waar ik altijd al eens aan wilde beginnen. Eigenlijk heb ik het hele weekend dingetjes bij zitten plakken in mijn Artjournal, echt een heerlijk speelboek. Er is nog geen bladzij af, maar ik wilde toch wat laten zien van wat ik gemaakt heb.

Een detail van een vogeltje wat ik gemaakt hebt met rijnsteentjes en de hotfix. De

Het rood/blauwe kaartje had ik meegenomen uit het Hostell, dus dat vond ook gelijk zijn weg dit boek in.
To be continued zullen we maar zeggen.

5 comments:

Monique Helfrich said...

Ik vond het ook supergezellig en ik kijk uit naar de rest van je album! Hoop dat je je al weer een stuk beter voelt!

Lietje said...

Zo te zien helemaal jouw "ding" geweest. Lekker rommelen met verf ed.
Ben ook benieuwd naar de rest.

Anonymous said...

vond het superleuk dat je erbij was, jammer dat je op het einde ziek werd. corinnexxx

Anonymous said...

Heee, scrapweekend-buuv! Ik weet de site weer: http://www.purpleoniondesigns.com/index.html
Herinner je die grote stempel van mij (soort van geschulpte rand), die leek op wat Celine had gebruikt? Nou, haar UM stempelsetje komt van deze site! Erger nog, ik heb 'm ook... hahaha. Tja, ik kon het niet uitstaan dat ik maar niet op de naam van deze site kon komen, dus bij thuiskomst ben ik m'n UM setjes gaan checken. Om er vervolgens achter te komen dat ik precies hetzelfde setje heb! Pffff. Gek word ik soms van die verzamelwoede. Haha!
Groet, Maria

Anniek said...

He, he, eindelijk heb ik je weblog gevonden. Ik was natuurlijk weer eens je webadres kwijt geraakt! Om je geheugen even op te frissen. We hebben samen ontbeten in de hostel met mijn scrapvriendin Heidi en nog iemand (waar ik de naam niet meer van weet, alleen dat ze een broer met autisme heeft). Ik geloof dat ik je nog de titel van het boek over autisme zou geven, dus hier is ie: Geef me de vijf van Colette de Bruin. Sorry dat je er zo lang op hebt moeten wachten.
Groetjes,
Anniek.