Sunday, February 24, 2008

Demo's bij Kars


Vandaag mocht ik met Joce en Cees mee naar de Kars dagen waar Tim Holtz ook zou demonstreren. Joce wist wat een enorm grote fan ik van hem ben en daarom had ze gevraagd of ik mee wilde. Nu julie kunnen wel raden wat mijn antwoord daarop was. Het was een hele leuke goed georganiseerde dag met heel veel demo's. Hier de stand van Pien's atelier met Brigitte die lekker zit te scrappen en Regina die de make en takes verzorgd. Een hele leuke stand met veel mooie gescrapte werkstukken waaronder een gezellige paastak, een leuke ronde LO en een babyboekje in deze leuke zachte kleurtjes. Vast allemaal binnen kort op de site van Pien's terug te vinden.

Corinne Delis was er ook met hele mooie stukken, weer in een heel andere stijl. Zei had het mooie fel gekleurde KandCompany gebruikt en daar veel afwisselende produkten mee gemaakt waaronder een hele leuke 7Gypsies molen, vrolijke lay outs en een heel leuk mini album. Ze had ook een hele leuke hanger om, zelf gemaakt in de stijl van Tim Holtz. Ze laat het vast nog wel zien op haar blog.

En last but not least nog een fotootje van een ATCtje wat door Tim Holtz gemaakt werd. Het is een sheet met alcoholinkt bewerkt. Vervolgens heeft hij op een witte kaart die er later onder komt een mooie stempel gezet. Op de plaats van de vlinder uit de stempel heeft hij een extra druppel van de blending solution laten vallen, waardoor je een lichtere plaats boven de vlinder krijgt. Erg mooi. Vervolgens heeft hij de sheet met Ranger glossy accents op de kaart geplakt.

Morgen weer aan het werk, dat zal wel even wennen zijn na zo'n inspirerend weekend.

Overigens nog even over de Tim Holtz fragments. Deze kun je met alcoholinkt kleuren en met glossy accents ergens opplakken, of je kan er met glossy accents scrappapier of een fototje onder plakken en vervolgens ergens opplakken. of de ene kant met alcoholinkt kleuren en op de bovenkant een woordje stempelen. Of....

2 comments:

Anita said...

Dit klinkt als een GEWELDIG weekend!!
Het lijkt haast alsof ik er zelf bij was ;).
Genoeg inspiratie opgedaan zeker he. Leuk verslag!!!

vintage wil said...

geweldig !!!