Monday, February 11, 2008

Floriade 2002


In 2012 wordt hij weer gehouden, de Floriade. En echt als je er nog nooit geweest bent zou ik het toch zeker eens doen. Het is enorm indrukwekkend. Het is groen, het is buiten en er is prachtige kunst. Er was een heel mooi paviljoen met uitleg over wat er om ons heen leeft en junior kon in een sloot beestjes vissen en van dichtbij bejkijken. Verder waren er beelden maar ook groene kunstwerken. En er werd een soort toneel opgevoerd met en boom die in elkaar gelast werd. De pyramide vormige berg was ideaal voor een prachtig uitzicht en om uit te rusten en naar de voorstelling te kijken.
Deze LO heb ik gemaakt nav. de schets van Corinne Delis. Als je gepubliceerd wil worden kan je iets maken volgens de schets en insturen. Eerlijk gezegd was hij perfect met de foto's aan de onderkant maar ik wilde de andere foto's er ook op hebben. En dan ben ik meer scrapper van mijn foto's dan dat ik voor het mooie ga. Dus de foto's toch gebruikt en ik heb weer een mooie LO voor in ons plakboek.
Dit weekend hebben we ook de Scrapvlooienmarkt bij Pien's gehad. Het was weer een enorm gezellige dag en ik heb goed verkocht, dus ik kan weer wat uitgeven,LOL.
Helaas is mijn kleine fototoestelletje helemaal kapot nu, dus jammer genoeg geen foto van ons kraampje. misschien de volgende keer?

5 comments:

Anonymous said...

Het is een mooie groene LO geworden.
Ik zal zorgen dat ik dan in ieder geval mijn toestel bij heb,want het is zker een of meerdere fotoos waard en dan kunnen we ook eens een Lo van de vlooienmarkt maken toch ?

Groetjes Tonny

Lietje said...

He LieZbeth,
eigenlijk vind ik dit helemaal geen echte "LieZbeth" kan niet goed zeggen waarom niet .... maar ik vind 'm helemaal leuk.
Lekker heh... dat borduurwerk, blik op oneindig en gaan met die banaan.
Trouwens welke stempels heb je gebruikt voor de vogeltjes.......????
of waren het geen stempels.... tuurlijk vast wel. LieZbeth en een lo zonder stempelwerk gaat niet samen.

hugs Lietje

Anonymous said...

Mooi geborduurd!

Anita said...

Prachtige L.O.

Anonymous said...

Leuke layout, vooral dat borduursel!