Saturday, February 23, 2008

He's here


Al jaren ben ik fan van zijn werk en zijn produkten en vandaag was het zover. Hij kwam in Rotterdam en ik was er bij. Wat een geweldige ervaring. Hij is echt net zo leuk als ik dacht. Het plezier waarmee hij gewoon aan de gang gaat met al die mooie spullen is zo inspirerend. En ik heb nog zoveel kleine dingen op gestoken. Bijvoorbeeld hoe hij die prachtige blikken heeft versierd. Gewoon gaatjes erin maken bijvoorbeeld, gewoon een splitpen of een draadje ijzerdraad er doorheen.
En die man heeft ook echt plezier in wat hij doet. Als je hem gewoon iets vroeg over bijvoorbeeld de distress poeder dan ging hij gelijk een voorbeeld maken en vertelde er honderduit over. Echt super.

Zijn blikken waren versierd met wat erin zat. Dus de paintdabber case met paintdabbers, de alcoholinkt case met alcohol inkt en de distressinkt case, ja wat zal ik zeggen, met van alles wat bij de distress inkt hoort. Er volgens zeker nog mooiere foto's hiervan want LieSbeth had haar Canon bij zich waar ze ook nog wat foto's van mij en voor mij mee heeft gemaakt.

De voorbeeldwaaiers die hij bij zich had. Hierop waren alle kleuren van zijn produkten uitgeprobeerd. En dan die molen met inkttools. Overall een stip erop die gekleurd was met de inkt die hij daarmee gebruikte, ideaal echt. En wat ik vooral geleerd heb vandaag. Ik ben veel te zuinig met mijn inkt. Een beetje op het puntje van het kussen dabben en dan erover heen draaien, helemaal fout. Gewoon midden op het inktkussen en vaak over je werkstuk heen draaien, wel altijd van buiten naar binnen.

Ja en natuurlijk waren er ook heel veel materialen te koop van Tim Holtz. Dus ik heb nog wat mooie kleurtjes meegenomen, en nog wat andere dingetjes ook.

2 comments:

Lietje said...

Zo te zien ben jij het hele weekend wel onder de pannen ;-)

ps waar dient dat Fragments voor????

Eveline said...

Ik zie dat jij ook een super dag hebt gehad met Tim, ik heb een workshop met hem gedaan bij Heidi. Een blik vol spullen gekregen, een prachtig waaier gemaakt en stapel foto's.