Saturday, June 23, 2007

een ei voor een uitdaging


Voor de uitdaging van deze week bij wednessday stampers even een ATC-tje gemaakt. Het ei heb ik om een QK vorm getekend met een "plakstift"en daarop met een kwastje het rode poeder van blonde moments gedaan. Dit poeder is vergelijkbaar met het ranger poeder maar de kleuren zijn wat helderder. Ik heb 4 kleuren van de distress inkt gebruikt en de nieuwe stempels van Sassafras. Hoewel ik de kleuren erg mooi vind was ik niet echt tevreden over de afdruk. Misschien dat de Adirondack inkt een betere keuze was geweest maar daar heb ik niet deze mooie kleuren in. Het tekst stempeltje is met versafine gestempeld. Langs de rand heb ik gouden Lumiere verf gesponsd en dat heb ik ook wat over het groen heen gesponsd. Ik vind het leuke van deze verf dat het een shimmer geeft maar ook doorzichtig is waardoor je net een laagje over het geheel geeft. Kortom, het ATCtje moet je eigenlijk in het echt zien maar ja dat is altijd zo toch.

Vandaag jammer genoeg niet naar de make en take dag van de Creatie. Is altijd heel gezellig maar ja. Ik kwam vrijdag ziek uit mijn werk en ben meteen mijn bed ingedoken. De volgende dag moest ik naar de tandarts in Delft (lang verhaal LOL) en daarna kon ik het toch niet laten om nog even langs Pien's atelier te gaan. Ik had gehoopt dat ze daar de blonde moments verf zouden hebben maar helaas, nog niet. Wel het prachtige witte embossed cardstock van doodle bug meegenomen. Echt helemaal te gek. Mijn handen jeuken om er mee te beginnen. Maar ja nu heb ik weer niet de goede kleuren inkt in huis. Wil namenlijk het papier kleuren in regenboogstrepen voor de foto's van het Artprojekt van junior op school.
En hoewel het een hele leuke dag was was het natuurlijk ook veel te vermoeiend. Dus vandaag maar een beetje rustig aan en dan hoop ik er morgen weer helemaal tegen te kunnen. Gelukkig regent het vandaag. Ik heb het namenlijk zo benauwd van de hooikoorts dat ik snachts wakker wordt van mijn eigen gepiep.

10 comments:

Anonymous said...

Really lovely.

Petra Tillmann said...

Leuk geworden. En beterschap!

Anonymous said...

Leuke ATC-tjes

Bianca said...

I love the colors.

White Butterfly said...

great work!

Unknown said...

toll gemacht.
gruß moni

Melanie said...

i love your little owls,made me smile

Anonymous said...

Vind de ATCs super schattig, wat een leuke stempels zijn dat!! :)

Ursula Shaw said...

Love this. Cute owl.

Anonymous said...

Heel leuk geworden!