Tuesday, January 5, 2010

Moet het even kwijt

A58 25 km
Bergen op Zoom richting Breda tussen Bergen op Zoom-Centrum en knp. Princeville 25 km, Filelengte neemt af

Letterlijk Bergen op Zoom centrum want ik ben dus 3 kwartier bezig geweest om te proberen naar de snelweg te komen. Toen ik naar het werk belde hoorde ik dat de hele snelweg vaststond. Ik was niet de enige die uit deze richting moest komen en problemen had. Gelukkig dat er anderen wel op het werk konden komen. Maar het is toch wel erg dat heel Nederland plat gaat met een paar cm. sneeuw.
Hoewel ik moet toegeven dat deze snelweg in de winter zeker 1 keer in de week helemaal vol staat en in de zomer toch ook zeker wel 1 tot 2 keer per maand. Dus eigenlijk is het geen wonder dat met een beetje extra vertraging het hier helemaal fout gaat. Het bijzondere is misschien wel dat we ook een keer gemeld worden bij de file meldingen.
de A17 en A59 uit Rotterdam en Breda komen bij Roosendaal samen. 4 banen naar 2 banen. En in Zeeland is een nieuwe tunnel geopend waardoor de vrachtwagens deze route pakken om naar het zuiden te rijden.

Ik vraag me wel eens af wie dit allemaal verzint. Er is namenlijk ook al jaren sprake van de A4 (hoop dat ik het nummer goed heb) van Rotterdam naar Antwerpen die langs Bergen op Zoom komt. Deze hebben ze nu weer vrolijk een stukje doorgetrokken tot Bergen op Zoom zodat het hier nog meer vastloopt. Ik zou denken doe het niet of doe het goed.

No comments: