Tuesday, December 29, 2009

Tsja, ik kon het niet laten dit verwaarloosde huisje op te vangen.Is hij niet geweldig? Gescoord op marktplaats. En nu moet ik echt van Marktplaats weg blijven. Helaas moest het huis in Friesland achter blijven. Hij was zo groot, dus het was of het huis of zoonlief achterlaten in Friesland. Hoewel die gedachte wel iets aangenaams heeft met een puber van 16 ........ hebben we toch maar het huis achter gelaten. Nadat ik hem van onder tot boven gefotografeerd heb natuurlijk.In de advertentie stond ook dat er gerenoveerd moest worden. Maar op kleine fotootjes zie je toch nooit echt hoeveel er gerenoveerd moet worden. Eerlijk gezegd wil ik daarom ook eigenlijk geen huis wat al in elkaar gezet is, maar deze kon ik niet achterlaten op de marktplaats. Moeilijk om te beslissen wat ik allemaal ga renoveren. De kleur aan de buitenkant is erg mooi. En als je eenmaal de verf bij gaat werken dan wordt het moeilijk om er geen vlekkerig geheel van te maken.

Maar goed eerst maar eens verder met de schoonmaak beurt. Hij is al uitgezogen en met een vochtig doekje bewerkt maar er mogen nog wel wat wattentips aan te pas komen voor de kleine hoekjes. En dan eens nadenken over de verlichting. Het behang is behoorlijk vergeeld maar het geheel heeft wel iets mooi vintage achtigs.

2 comments:

Corinne Oosterhoff said...

hij is geweldig liezbeht ik weet nog wel een leuk plekje als je hem niet alleen wilt laten

Liezbeth said...

Nou je moet hem maar eens komen bekijken in Friesland. We kunnen beter niet wachten op de housewarming als het andere huis klaar is want dan zien we elkaar het komende jaar niet meer.