Sunday, December 20, 2009

En dat is 4


Zaterdag 19 December was de kersttaart workshop in detaartenwinkel.nl in sHertogenbosch. Ik had me hier van de zomer al voor opgegeven en de andere taartenworkshop was eigenlijk alleen omdat je voor deze workshop al eens een taart bekleed moest hebben. Nou alleen daarom......een taartenworkshop is natuurlijk nooit vervelend om te doen. Maar zaterdag was de grande finale. Een hele dag van 10 uur tot half 4. Van te voren de trein gechecked, niks mis mee. Zelfs het boodschappenlijstje was in mijn hoofd al klaar. Echtgenoot geregeld om me naar het station te brengen.
sMorgens om 8 uur. Trein voor de laatste keer gechecked en nee geen problemen. eticket gekocht. manlief me afgezet op het station. Trein keurig op tijd. Overstappen in Roosendaal. Geen trein. Wat ...... geen trein. Een kapotte goederentrein op het spoor. Om een lang verhaal kort te maken, toch met de auto naar sHertogenbosch waar ik nog net om 5 minuten voor 10 binnen kwam rennen. En ik was de 2de die er was. Je mocht zoals altijd zelf je kleuren kiezen en ik wist het al. parelmoerwit met zilveren kertdingetjes erop. Maar ja dan moet je wel genoeg tijd over houden voor de zilveren kerstdingetjes. En ik moest om half 4 weg omdat we s'avonds uit eten gingen. Dus het was een hele leuke dag, zoals altijd goed verzorgd, maar het resultaat was dit keer absoluut niet wat ik wilde. Hij is wel aardig geworden maar zeker niet zoals ik hem graag gezien had. Dus misschien moet ik het dan toch maar een keertje thuis gaan proberen.

3 comments:

Angelique said...

Wouw Liezbeth, hij mag dan misschien niet helemaal zijn wat je graag wilde, ik vind hem in ieder geval heel erg mooi. Ik moet nu toch ook echt eens een workshop gaan volgen, het lijkt me zo ontzettend leuk om te doen.

Groetjes Angelique

Sandra said...

Ik vind hem ook supermooi. Bijna zonde om op te eten. Toch hoop ik dat hij je goed zal smaken!

Groetjes Sandra (Tuk20ker)

Corinne Oosterhoff said...

wat een heerlijke taart erg geslaagd, en was hij ook yummy

gr corinne