Friday, October 2, 2009

Echt waar, ook nog een prinsessentaartTsja, ik was mijn vest vergeten in sHertogenbosch. Dus ik moest toch nog een keer die kant uit. En laat er nu nog een plekje zijn in de workshop van vandaag. Dus vandaar de prinsessentaart. Ik moet zeggen dat ik hem erg leuk vind geworden. En ik heb er ook weer veel van geleerd. Maar puzzelen is in ieder geval niet mijn ding. Wat een gepriegel. Die wenkbrouwen bestaan uit 2 stukjes....... Dat geeft wel weer een ander probleem. Ik weet zeker dat ik dit nooit meer ga doen dus ik heb er nu wat moeite mee om hem aan te snijden. Maar ik heb er al 14 foto's van gemaakt dus het prinsesje is in ieder geval vereeuwigd.

4 comments:

Angelique said...

Wat een mooie taart is dat geworden en wat zonde dat je die niet nog een keer gaat maken ;-). Nou ja een taart met alleen maar vlinders en bloemetjes zal ook heel erg leuk zijn ;-). Hij zal vast heel erg lekker geweest zijn.

Groetjes Angelique

Lietje said...

Wouw !!!!
Hier had ik ook graag mijn tanden in gezet ;-D
Trouwens is je vest nu wel weer thuis

Angélique said...

OMG!! Dit ziet er echt heeeeeeeeeeel erg gaaf uit!!!
Over 2 weken ga ik een workshop doen, maar deze is echt onwijs mooi!!

Annemarieke said...

nou ik zal hem maar niet laten zien aan de dametjes hier!! hij is super liezbeth!! en ik denk ook niet dat puzzelen iets voor mij is..ik heb het nog nooit gedaan en vind het wel goed zo..is lang geleden dat ik iets gemaakt heb...hmmmm