Sunday, October 18, 2009

En dat is 3Gisteren heb ik de taartworkshop bij PenP gedaan. s'Morgens een taart maken bij een professionele bakkerij (en hij is echt mjammie) en smiddags lekker scrappen. De taart is gevuld met chipolata. Echt heerlijk. Gaf me ook dat kerstgevoel van vroeger. Mijn moeder maakte altijd, 1 keer per jaar op eerste kerstdag een chipolata pudding.
s'Middags hebben we heerlijk gescrapt. Gewoon kleine leuke projectjes en een mini album in cupcake stijl. Ik heb de cupcakes wel gemaakt maar wil ze gebruiken in een album met de taarten die ik zelf gemaakt heb dus nog even niets afgemaakt.
Het was een hele leuke ontspannen dag. Helemaal niet het gevoel dat ik veel gedaan heb en dan toch thuis komen met zo'n leuk resultaat. Echt een aanrader vind ik.

Tsja en dan de winkel. Helemaal vol met allemaal leuk papier. Leuke kersthoekjes al en ook veel kerstlijnen. Maar zeker ook herfst en halloween. Ik heb me ingehouden en geen papier gekocht. Daarentegen heel veel van de nieuwe prima embellishments, toch wat leuke stempeltjes, en heel veel gewoon leuke hebbedingetjes voor in het album. Zal ze laten zien als ze in een album verwerkt zijn. (ooit dus).

En Lietje ik ben mijn vest inderdaad niet vergeten deze keer. Dus voorlopig geen taartwinkel meer voor mij. Hoewel .........