Saturday, September 26, 2009

Hoeveel hobby's kan een mens hebbenVandaag in Den Bosch de workshop kadotaart gedaan bij de taartwinkel. En ik ben bang dat ik er weer en hobby bij heb. Dit was zo enorm leuk om te doen. Weer zo'n hobby met lekker boetseren, knutselen en mooie dingen maken. Er is zelfs bling voor taarten. Op de foto misschien niet te zien maar de strik heeft bloemetjes in het lint gedrukt en er is een laagje glitter over de strik en de taart gegaan op het einde. Eigenlijk wilde ik morgen nog een mooie foto maken bij daglicht maar we hebben hem al aangesneden vanavond en hij is heerlijk. Met een vulling van banketbakkersroom, slagroom en jam, echt helemaal mjammie.
Ik heb me ingehouden met inslaan van spulletjes, maar ik heb ook mijn vest daar laten hangen dus nu moet ik terug. o je wat erg.........of niet?????

4 comments:

Angelique said...

Wat leuk Liezbeth, jij bent ook al gevallen voor het maken van taarten. En wat heb je een leuke taart gemaakt. Ik ben nog maar bij de cupcakes, maar ook ik wil binnenkort een workshop voor een taart gaan doen en ik weet nu al dat ik er straks ook een hobby bij heb, wat een leuke dingen hebben ze daarvoor en met mijn 2 meiden en een creatieve zoon gaat dat hier in huizen Bloemen wel goed komen. Als je weer een mooie taart hebt gemaakt moet je hem zeker laten zien.

Groetjes Angelique

Cora Hoekstra said...

Liesbeth, in het leven heeft alles een reden, je vest laten hangen....
Je taart ziet er heerlijk uit en het bloemetjeslint is zichtbaar. En hij moet wel lekker smaken want hij ziet er zo lekker uit.

Anonymous said...

Liezbeth wanneer kan ik langs komen om een stukje te proeven. Wat een prachtige kreatie. Ja en dat vest ...... nog een verslaving erbij

gr corinne

Maria said...

Jeetje, wat een mooie taart, bijna zonde om zoiets op te eten. En die megastrik is echt super gelukt!!! Ik blijf maar ver uit de buurt van Den Bosch, is ook beter voor mijn goddelijke figuur ;o)

Enne, balen dat ik de verkoop van je Silhouette gemist heb... Die had ik mezelf wel cadeau willen geven. Tja, je kan niet alles hebben in het leven :o)