Sunday, September 30, 2007

Ik doodelen????Ja echt. Het blijft niet mijn ding maar als je er mee bezig bent is het heel verslavend. Ik heb vandaag een doodle workshop bij Scrap I do gevolgd van Nellie Hulsman. vorig jaar heb ik bij haar een online kalender workshop gedaan via Pien's atelier en toen leerde ik voor het eerst haar doodles kennen en die zijn echt prachtig. Ik had ze al een paar keer op de site gezien en dacht toen waar komen die mooie rub ons toch vandaan,LOL, zelf getekend!!!!!!
Toen heb ik er zelf niets mee gedaan maar na de workshop op SaGa vond ik het nu wel leuk om deze workshop ook te doen. En ik heb mijn doodles absoluut een stuk verbeterd. Ongelooflijk wat je in een half dagje oefenen kan leren.
Nu de volgende stap. Ik heb een leuke stoffen schoudertas gekocht bij Hennes en Mauritz die ik graag wil gaan bedoodelen.

3 comments:

Klaartje said...

Wat een leuk doosje! Ben benieuwd naar je tas!

Nellie Hulsman-Lodders said...

Wat is ie leuk geworden, Liezbeth! Was ontzettend leuk om je gisteren weer een keer te zien! En ook al weet je nog steeds niet of doodlen wel jouw ding is, de smaak heb je in ieder geval te pakken! :-)

Catharina Maria said...

Wat een super leuk kleurig doosje Liezbeth !