Saturday, September 29, 2007

Always


Always


In case you ever wonder

As you grow and change,

Some things will stay the same.

I’ll always love you.

I’ll always hug you.

I’ll always be on your side.

And I want you to know that…..

Just in case you ever wonder.

- Max Lucardo-

Dit gedicht heb ik een keer ergens vandaan opgeslagen in Word en wilde ik graag gebruiken voor een LO in Bob zijn ABC. Voor de workshop van Corinne Delis had ik deze "hug"foto meegenomen op cardstock geprint. In de ws hebben we de foto met UTEE bewerkt. Ook de vleugel stempel had Corinne bij zich. Het voorbeeld staat op de CmF maar we kregen zoveel van het prachtige rouge de garance papier dat je gewoon je eigen gang kon gaan dus dat heb ik ook gedaan. Eigenlijk wilde ik nog een xo tekentje snijden met de QK en rechtsonder op de foto plakken maar het licht was vandaag best wel redelijk om te fotograveren dus dat heb ik toch maar gedaan.

De foto heb ik overigens eerst bewerkt met fotoshop. Eerst met de magnetische lasso onszelf geselekteerd, daarna selectie omkeren en vervolgens een filter gebruikt. Het geheel heb ik daarna nog wat opgelicht omdat ik uit de beschrijving van de WS al het gevoel kreeg dat we een laag UTEE op de foto aan zouden brengen en dat geeft een soort helder effect. Op gewoon papier wordt het zelfs enigzins doorschijnend waardoor je je foto hele andere achtergronden kan geven. Zal ik binnenkort ook eens wat mee doen en laten zien.

Zoveel ideeen en zo weinig tijd.......

3 comments:

Anonymous said...

heel mooi geworden en een schitterende foto !!!!!!!!!!!.Het gedicht geeft ook nog eens precies de gevoelens weer.Toppie.

Groetejs Tonny

Anita said...

Wow, mooie lay-out EN een mooi gedichtje!!

Anonymous said...

Mooie layout is dit geworden met een mooie foto en gedicht. Ik heb het gedichtje ook opgeslagen en wie weet komt hij ook nog wel eens in een van mijn layouts.

Leuk blog heb je trouwens met een hoop leuke ideetjes. Kom zo af en toe eens langs om even te spieken.

Groetjes Brigitte