Sunday, November 8, 2009

mini kunst?Er gebeurt hier erg weinig wat ik kan laten zien en daarom maar een foto die ik al ergens anders geshowed heb. De 2de opdracht op het poppenhuisforum voor de vlooienmarkt was kunst of afgedankte kunst/hergebruik. Door een ander projekt met eierschillen kwam ik op het idee eierschalen te kleuren met alcoholinkt en daarmee een tuinpotje te mozaĆ­ken. Omdat het niet helemaal was wat ik gehoopt had, heb ik ook nog een Shakespeare hoofd van Euro mini's gekocht en die met alcoholinkt gemarmerd. Die laatste vind ik erg leuk geworden en ik denk nu al aan een nieuwe piano voor in het poppenhuis.
Maar eerst het poppenhuis verder af verven. Ik weet het dat roep ik al een paar weken. Maar de basis is dan ook erg belangrijk. 4 plafonnetjes zijn in ieder geval naar mijn zin. Nu de buitenkant nog een extra laagje. In eerste instantie had ik het hele huis licht roze geverfd maar dat werd toch wel een beetje te. Dus nu zijn er 2 plafonnetjes roomgeel geworden. De buitenkant moet ook nog een extra laagje hebben en dan kan het huis in ieder geval naar binnen. Nu stinkt dat nog teveel dus ik ben verbannen naar de garage.

2 comments:

Angelique said...

Wat leuk Liezbeth. Het huis gaat steeds mee aankleding krijgen zo. Ik blijf je belevenissen van het huis nu trouw volgen.

Groetjes Angelique

Corinne Oosterhoff said...

je hebt er echt een tweede hobby bij heerlijk dat je het ook nog kunt combineren

gr corinne