Sunday, November 22, 2009

Kensington in LondenIn September werd ik meegenomen door vriendinnen naar Milaan. Als kadootje voor mijn 50ste verjaardag. Nou vlieg ik zelden omdat ik dat onnatuurlijk en daarom eng vind. Maar dank zij hen heb ik de prijsvechters ontdekt. Helemaal WOW vind ik het. Net of je met zijn allen een grote bus in gaat. En zoals een collega zei, vliegen is niet leuk maar als je ergens wil komen dan moet je wel.
Verder maken de prijzen van budget vluchten het leuk om gewoon een dagje te gaan winkelen in een grote stad. Nu was er gisteren, zaterdag 21 November, een miniaturen beurs Kensington in Londen. Dus ik op zoek naar budget prijzen en geboekt. vrijdag om 11:45 heen en zaterdag om 18:00 uur weer terug.
Vrijdagavond toch niets te doen dus naar Harrods geweest. Op afdeling 2 en 3 waren verspreid diverse kerstbomen versierd door kunstenaars. Erg mooi allemaal. Eigenlijk is Harrods net een museum met dingen die ik mooi vind. En ik geloof niet dat ik de enige ben, vrijwel iedereen loopt er rond zonder aankoop tasjes.In de kerstwereld toch ook wat gekocht. Een mooie engel om in de boom te hangen en een wit kerstboompje voor het poppenhuis. De etalages waren allemaal in het thema van het sprookje van Ozz. Erg mooi en bijzonder.Op de beurs in Kensington heb ik natuurlijk wat moois gekocht voor in het poppenhuis. Is het niet prachtig wat mensen allemaal in het super klein kunnen maken. Heb echt hele bijzondere dingen gezien. Helaas mocht er niet gefotograveerd worden dus alleen een foto van mijn aankopen.

No comments: