Sunday, May 31, 2009

In de nieuwsbrief van Life time moments


zag ik deze lo staan. Eigenlijk niet mijn favoriet maar toen ik er nog eens goed naar keek vond ik hem toch wel erg mooi. En natuurlijk ben ik er ook wel een beetje trots op om weer eens in de nieuwsbrief te staan.
Met koniginnedag heb ik deze ansichtkaart gekocht waar het huis op staat dat mijn opa gebouwd heeft. Direkt naast de vuurtoren op Schiermonnikoog staat een huis voor de vuurtorenwachter en het duin daarnaast is voor de helft afgegraven en daar heeft mijn opa zijn huis gebouwd.
Ik herinner me nog steeds de prachtige zonsondergang waar we altijd naar keken als we in het huisje waren.En de roofvogels die hoog in de lucht hingen en zich dan naar beneden storten om een konijn te vangen.
Ik herinner me ook nog de zieke en stervende konijnen en het verdwijnen van de roofvogels toen de ziekte mixamytose op het eiland geintroduceerd werd. Gelukkig is de wildstand weer redelijk teruggekomen.
Het huisje is nog steeds in de familie maar het komt er eigenlijk nooit meer van om er weer eens naar toe te gaan. Wie weet, deze zomer .......

1 comment:

Sandra said...

wat een mooi verhaal bij deze lo!

Groetjes Sandra