Sunday, December 7, 2008

En als ik nou een ijsblauwe kerstboom wil ?Dan koop je een witte kerstboom en een bus ijsblauwe verf en dan ga je hem kleur spuiten. Nou kon ik ook niet zo snel een witte kerstboom vinden maar daar was de reklame van de Karwei. Kunstkerstbomen en gewone kerstbomen. Dus ik naar de Karwei. Wel een (erg aantrekkelijk) prijskaartje maar geen witte kerstboom meer. Dus toch maar even vragen. Nee mevrouw die zijn op, kijk die boom die daar bovenop staat was het. O dat is precies wat ik wilde hebben. Nou ik mocht die boom wel hebben. Dus ze hebben de kerstboom voor me naar beneden gehaald en afgetuigd. Is dat een geweldige service of niet.
Dus de volgende morgen voordat ik naar mijn werk ging de boom op het garagepad en zijn eerste laagje verf gegeven. Begon het te sneeuwen toen ik op mijn werk was. Kom ik thuis, boom weg. Gelukkig mijn zoon had hem binnen gehaald. Dus dat heeft zich nog 2 dagen herhaald en toen was hij lichtblauw genoeg.
Vervolgens had ik nog een busje glitter haarspray van de Hema en ook die er overheen gespoten. Ik moet erlijk zeggen, de boom ruikt nu wel lekker maar dat had ik beter niet kunnen doen. Iedere keer als ik er langs ga bij het optuigen zit ik onder de goudspikkels. Wel feestelijk.Even 2 foto's gemaakt tijdens het optuigen. Duurt nog wel even voor hij klaar is maar ik vind hem nu al prachtig.

1 comment:

Nellie Hulsman-Lodders said...

OOOOH Wat ziet de boom er gaaf uit! En wat een super geweldig idee joh! Ik ben heel benieuwd naar het gehele plaatje! Fijne kerst, meis! En voor het nieuwe jaar hoop ik dat je onwijs veel goede gezondheid, liefde, geluk en scrapplezier zult hebben!

Dikke kus,
Nellie