Thursday, November 20, 2008

Scrap-a-ganza


Een van de leuke make en takes.

Het huisjes album van Cheryl Mezzetti. Echt een van de leukste workshops die ik ooit gehad heb. Vond het album helemaal leuk. Cheryl leidde je op een hele goede manier door de constructie van het album en gaf ondertussen ook nog leuke tips, bijvoorbeeld over het gebruik van stickles. Als bling liefhebber heb ik natuurlijk al heel wat stickles gebruikt maar ik wist niet dat de lime groene kleur zo mooi was voor kerstpapier.

Altijd weer iets bijzonders van Lida de Witte. Dit keer een variatie op een flagalbum wat helemaal uitgerekt kon worden, maar je kan het ook om de kaft heen draaien waardoor het een sta album wordt met 2 carroussels met foto's.
Ook Karen Burniston was weer super leuk met een clear album met uitklap kerstboom. En de Cookie countdown was een metalen blad met magneetjes. Ze waren al vaker te zien op two peas maar ik vond deze erg leuk en heb de kit van de workshop meegenomen. Ik wilde op zondagmiddag niet meer gaan verven.
Ik had ook de Prima LO en het Prima mini album. Allebei erg leuk maar de workshops vielen nogal tegen als ik eerlijk ben. Misschien was de lerares wat nerveus, ik weet het niet maar de les was rommelig en druk. En er was te weinig materiaal. Blijkbaar was er bij Prima het een en ander op dus daar kon de SaGa organisatie niets aan doen. Maar over het geheel genomen was het gewoon een geweldig weekend. Goed georganiseerd, goede workshops, goed eten, goede make en takes en genieten met oude en nieuwe vriendinnen.

3 comments:

Lietje said...

Liezbeth wat een geweldige projecten, kan begrijpen dat je het naar je zin hebt gehad.

Anonymous said...

Nou Liezbeth jij bent weer druk geweest! Naar het album van Lida de Witte ben ik erg benieuwd, laat je ons foto's zien als je ermee aan de slag gaat?

Joke said...

Wow, wat een gave dingen heb je gamaakt op de SAG. Vooral dat huisjesalbum is geweldig mooi!

En wat een superprijs heb je gewonnen. Heb je het al ontvangen?

groetjes, Joke