Tuesday, November 11, 2008

Gewonnen,ik kan het niet geloven.

Gisteren kreeg ik een personal message van een member van lifetimemoments die me feliciteerde :shock: wat denken julie..........ik heb de grote prijs gewonnen van het scraptoberfest. 4 produktlijnen van Basicgrey, Cosmo cricket, Tinkering ink en Flair. Echt ongelofelijk. Ik zat in mijn lunchpauze op mijn werk toen ik mijn hotmail checkte en dit allemaal zag. Ik weet niet hoe ik de middag nog doorgekomen ben, en eerlijk gezegd weet ik ook niet hoe ik vandaag door moet komen. Ik had dit werkelijk nooit verwacht.

een link naar de prijs: http://www.lifetimemoments.com/news/?cat=10

Ik ben wel superblij dat ik de challenge afgemaakt heb. Met de laatste loodjes werd het best wel moeilijk maar toen had ik ook zoiets van, ik ben al zo ver, dan moeten die laatste ook maar af :lol: . En ik vind het ook gewoon leuk dat je als gewone scrapper dingen kan winnen door alleen mee te doen. En nu heb ik ook nog gewonnen :lol: doing the happy dance :lol: (en ik had nooit gedacht dat ik die uitdrukking ooit zou gebruiken, maar het voelt echt zo)

En Maria ik ga het hele weekend naar Scrap a ganza dus ik hoop je wel te zien. Ik ben zaterdag vrij vroeg klaar met de workshops (na 12-13 als ik het goed heb).

2 comments:

Anonymous said...

Proficiat !!!
Heel veel plezier ermee maar dat zal wel lukken ,niet ?
Tot zaterdag ,

groetjes Tonny

Anonymous said...

Helaas had ik je blog niet gelezen voor zaterdag, dus vandaar deze hele late reactie als mosterd na de maaltijd.
Niet te geloven... WEER gewonnen?!?!?! En maar ontkennen tijdens SAG!!!
Al was ik wel 'n beetje in de war, die tote met inhoud had je tijdens het weekend van Corinne gewonnen, niet tijdens SAG. Mijn excuses.
Feit blijft dat jij NOOOOOOOIT niets wint ;o)
Heb je zondag nog wat leuke dingen kunnen scoren (neeeee, geen achtergebleven prijzen aub!).
Het was gezellig tijdens SAG. Al ben ik wel iets kwijt wat ik daar gekocht heb, boehoeh :o( Denk dat ik 't heb laten liggen bij de kassa. Balen, maar eigen schuld.
Tot een volgende... SAG-iets.
Groet, Maria