Sunday, November 18, 2007

Scrap a Ganza November 2007Wat een geweldig weekend was het weer. Wat mij betreft 1 van de leukste SAGA's tot nu toe. Niet zo massaal. Erg leuke workshops's en veel materialen. Er waren weer hele leuke winkels met leuke aanbiedingen en ook het nieuwste van het nieuwste.

De eerste WS die ik heb gedaan was van Blonde moments. Altijd heerlijk met Dyan en haar dochter. Het is eigenlijk een one woman show waarbij je ook nog creatief bezig bent en nieuwe technieken leert.

Bij de She can WS van Heidi Swap natuurlijk even op de foto gegaan met Nellie en Michelle. Nellie had weer een prachtig album gemaakt, echt helemaal af. En Michelle had een heel leuk album gemaakt maar op een hele andere manier. Dus dat was echt een hele goede combinatie om een WS te geven. 2 totaal verschillende resultaten met vrijwel dezelfde materialen.

Hier het pakket wat bij de WS zat naast de kalender, eigenlijk ook een album, 12 vellen BG op maat gesneden en heel veel leuke embellishments om met verf naar je eigen zin te maken.

Ook het winkelen was weer erg de moeite waard. Er waren echt leuke aanbiedingen, er was weer pizzadoos shopping en er was natuurlijk het nieuwste van het nieuwste.
Gelukkig kwamen Tonny en Mariska ook op zaterdag want ik was al snel tot de conclusie gekomen dat ik niet meer thuis ging komen. Ik moest namenlijk met de trein naar huis (zal julie de details besparen,LOL) en ik had na de eerste WS al zoiets dit gaat niet goed komen. Zeker niet toen ik het MM album pakket van Sharing had gezien. Een dikke doos met een prachtig album en een pizzadoos gevuld met materialen. Gelukkig, de eerste ongeveer die ik op zaterdag zag, Tonny en Mariska, en ja hoor geen probleem ze namen mijn spullen ook mee in de auto, zucht, grote opluchting. Ik weet niet of zei nog een foto hebben gemaakt van de auto met spullen maar je gelooft gewoon niet waar je allemaal mee thuis komt.
Zaterdagavond begon met de geweldige WS transparant album van Karen Burniston en daarna feest. Ik durf het bijna niet te zeggen maar ik had weer een prachtige prijs met de bingo. Een kalenderpakket met rubb ons van Karen Foster. Daarna begonnen de spelletjes waar ik dit keer aan mee gedaan heb dankzij Maria. Wat was het super gezellig. Het ging nergens over natuurlijk maar ja daar gaat het toch eigenlijk ook om op zo'n weekend. Als laatste spelletje kregen we de opdracht om een huisje te maken en dat moest de volgende ochtend ingeleverd worden. Dus we hebben tot half 3 zitten knippen en plakken aan een geweldig huis (OK misschien ben ik bevooroordeelt)

Voor SaGa was er een swap afgesproken waarvoor we een ATC zouden maken die we in een kerstkaart zouden doen. Dit was de kaart en ATC die ik gemaakt heb met stempels van Ronna Fahrer en Hero arts, papier van Basic Grey en accenten met een goudkleurige gelpen aangebracht.

Eigenlijk was er op de zaterdagavond veel te weinig tijd voor al dit leuks dus ik neem me weer voor op de volgende SaGa geen avond WS !!!!Maar mezelf kennende.......
Op zondagmorgen heb ik de 2de helft van mijn album WS op een schandelijke manier gemist en ook op mijn laatste 2 WS was ik alleen lichamenlijk aanwezig ben ik bang. Maar ondanks dat vond ik ze wel erg leuk. Bij sleighside memory zat ik aan tafel met een aantal engelse dames die helemaal begrepen wat ik bedoelde met een leuke avond gehad en die gelijk bereid waren me overal mee te helpen. Dus ik ben maar sleetjes gaan verven voor mezelf en voor diegenen die dat ook leuk vonden. En we kregen nog leuke kerstdingetjes die ik ook gelijk geverfd heb en bestempeld. De resultaten volgens later. nu eerste maar eens een beetje opruimen. De wasmachine draait alweer en ik wil in ieder geval het transparant album als eerste afmaken.

3 comments:

Anonymous said...

nou dat was idd een superweekend,alhoewel ook wel een beetje vermoeiend,maar ja das logisch...half 3!s'nachts..mooie dingen gemaakt hoor....

Nellie Hulsman-Lodders said...

Hoi Liezbeth! Ik heb me ook helemaal suf gelachen zaterdag avond met die spelletjes. Niet zelf meegedaan, daar had ik net iets teveel hoofdpijn voor, maar wel genoten van jullie! Leuk huisje heb je gemaakt! Maar... tot 3 uur 'snachts!!!!!?? Dat je uberhaupt nog rond hebt kunnen lopen zondag! :-)
Het was in ieder geval ongelooflijk gezellig. En het blijft heerlijk om jou elke keer tegen te komen! :-)

Anonymous said...

He Liezbeth,
Tja zo'n saga weekend is vermoeiend maar zeker de moeite waard. We hebben telkens weer erg veel lol. Na 5 keer dit al meegemaakt te hebben zijn Ingrid en ik tot de conclusie gekomen dat je beter GEEN workshops kunt plannen die rond 8.30 uur beginnen!!!!! Zie je ws in juni 2008 weer.
Knuf Monique