Sunday, November 4, 2007

Kreadoe volgens Liezbeth

Er waren ook veel scrapstands met heel veel nieuwe dingen. Bij Pien's hadden ze de mooie Kandcompany lijnen en van Ki die prachtige gestanste vellen. Verder had Piens de geweldige blonde moments produkten waar ik helemaal weg van ben. Dus daar heb ik nog wat verf en embossingpoeder meegenomen.
Bij Dolls and decorations heb ik het prachtige vilt van Fancy pants gekocht, is ook weer zo leuk om te blingen met de hotfix steentjes.
Bij rhinestones ben ik me weer helemaal te buiten gegaan aan steentjes. Ik heb die nieuwe pantersteentjes in Topaz gekocht, een soort goud panter kleur. Erg mooi vond ik. En goudkleurige metaal steentjes met een sterretje erin, leuk voor een jongen ook.
Bij de Posthumus stempelwinkel heb ik nog hele leuke kerstwensen clearstamps van Ronna Fahrer gekocht. kortom mijn portemonnee was aardig leeg toen ik terug naar huis ging maar ik was dan ook wel bepakt en bezakt met mooie creatieve spulletjes.

Ik wilde ook graag het vilten van wol zien maar dat is niet echt gelukt. Er waren wel demo's mee maar niet continue en dan stonden er wel erg veel mensen voor de stand zodat ik niets meer kon zien. Ik heb wel bij een leuk vilt winkeltje een beschrijving van een winterslinger gekocht met heel mooi gewolkt wit/licht blauw vilt erbij. Erg leuk vond ik dat ook. Vilt heeft zo'n heerlijke aaibaarheidsfactor.

Er was ook een stand waar prachtige schalen werden gemaakt met mozaik steentjes. Ik heb besloten dat ik echt niet de tijd heb voor nog een hobby maar dit was wel erg mooi.

ook op het pimpplein een stand met allemaal prachtige applicaties en lintjes op kleur gehangen. Dat was toch wel echt lekkers om aan te schaffen dus daar heb ik ook een paar bloemetjes en strikjes gekocht om een Tshirt mee te pimpen.

Op het pimplein waren een paar hele mooie met de naaimachine gepimpte tassen te zien. Erg mooi als inspiratie maar de naaimachine is geen goede combinatie met mijn persoontje.

Donderdag ben ik naar de Kreadoe geweest. Ik kan me niet herinneren daar eerder te zijn geweest omdat ik niet zo'n grote beurzen mens ben maar in de loop der jaren ben ik er toch wel meer aan gewend om in een rij te staan. Ik moet zeggen ik vond het erg leuk. Ik hoorde dat er een pimpplein zou zijn en dat was toch wel de aanleiding om te gaan. Ook de hotfix steentjes die ik nu over internet bestel waren daar in het echt te zien dus dat vond ik ook wel erg leuk. Over internet weet je toch vaak niet helemaal wat je besteld.

1 comment:

Anita said...

Veel plezier met je nieuwe aanwinsten!!