Monday, August 13, 2007

als de nood het hoogst is....is de Aktion dichtbij


Vanwege het mooie weer zitten we nog steeds in de caravan in Friesland. Heerlijk natuurlijk maar als ik 4 weken niet creatief kan zijn dan wordt me dat toch echt teveel. Nu had ik al wel een winkeltripje naar Dolls gehad maar ja, geen foto's,geen snij apparaat en dus wordt er weinig afgemaakt. gelukkig bleek er een aktion in Joure te zitten dus daar een paar lijstjes, verf een pakketje lijm en nog wat dingetjes gehaald. (kleine rub onss van vlinders voor op een steentje 0.29 en een glazen bootje voor 1,29. zie ik hier een patroon in de prijzen?)
Ik moet wel zeggen dat met die goedkope verf je wel merkt dat het slecht dekt, duidelijk weinig kleurpigmenten. Ik heb een 20x20 lijstje geverfd en een kleintje van 79 cent (zie ook eerder) In het 20x20 lijstje het glazen bootje, erg leuk. Vervolgens wat wolkjes geknipt uit een oud boek en erin geplakt achter het bootje. Daarna wilde ik wat kraaltjes erin lijmen (ook aktion) maar helaas viel de dop van mijn lijm. Drama dus. Er ligt nu een hele kwak lijm met een heleboel kraaltjes erin te drogen. Ben benieuwd wat het wordt.
het kleine lijstje is afgewerkt met wat vlindertjes. Ik denk dat ik hier later thuis een artpoppetje van maak met het lijstje als buikje. Ben nu al benieuwd hoe het gaat worden. Nog iemand benieuwd?

3 comments:

Klaartje said...

JA! Ik ben wel benieuwd, wel laten zien hier hoor! hihi! Geniet mog van je vakantie!!

Nellie Hulsman-Lodders said...

WOUW! Dat noem ik nou nog eens creatief zijn! Knap hoor! Ik ben benieuwd wat je er verder mee gaat doen... Fijne vakantie nog! Maar eh... welk mooie weer??? :-)

Anonymous said...

Leuk zo met die vlinders!