Sunday, August 14, 2011

Inspiratiejournal


Wat heb ik gisteren heerlijk gewinkeld bij www.de-craftorij.nl De panpastels had ik al eerder gekocht en gisteren toch ook nog wat van die geweldige verf gekocht waar je zo mooi op kan stempelen. Vandaag aan het uitproberen geweest.

Deze bladzij had ik al eerder in mijn journal gemaakt en dan vraag je je af, is teveel kleur mogelijk????? Ik heb al met de witte gesso klaar gezeten om er een laag overheen te zetten maar toch (nog?) niet gedaan. Wordt vervolgd.

Pan pastels de nieuwe gesso? Ik moet zeggen dat het wel heerlijk werkt. Het papier blijft droog dus geen gebubbel waar ik zo'n hekel aan heb. Voordat je er verder op gaat werken moet je wel even sprayen met workable fixatif, maar dan kan je er daarna ook met alles overheen. In mijn vorige post had ik ook de tak met pan pastels en workable fixative gedaan en daarna kon ik er gewoon overheen met waterverf.Ik vind de pan pastels echt geweldig werken.

En nog wat Viva verf gekocht gisteren. Ik wil in mijn inspiratiejournal een soort voorraad bij gaan houden, dan weet ik tenminste een beetje wat ik heb. En het is een goede manier om materialen uit te proberen.Het Moleskine boekje is best wel een handig formaat om mee te nemen.

No comments: