Sunday, April 5, 2009

Artspecially

Wat een leuke reakties op mijn verslag van Scrap-a-licious. En dan nu al weer het net op voor een verslag van het Artspecially event. Tsja mijn 2 favoriete events en er zit maar 2 weken tussen. Zo leuk allebei maar ook zo verschillend. Artspecially is een beurs met leuke techniek make en takes. Dus lekker shoppen en tussendoor af en toe wat leuks maken en dan weer op zoek naar die leuke spulletjes om die techniek mee te doen die je aanspreekt in de make en takes. Ben ik duidelijk ????? Het is in ieder geval super leuk.

3 van de 5 make en takes die ik zelf heb gedaan. Ik vond vooral de gesso techniek erg leuk en makkelijk na te doen thuis. Gesso heb ik maar ik heb een potje licht gele verf van Claudine Helmuth gekocht om het daar ook eens mee te proberen. De kaart werd eerst geinkt met Adirondack, daarna geembossed met kleurloos poeder en geverfd met gesso.Embossing schoon vegen met een baby doekje. Embossing eruit strijken en daarna af stempelen. Heel erg leuk, ik houd nu eenmaal van kliederen met verf en inkt.
In alle make en takes werden stempels gebruikt van een stempellap waarvan de opbrengst naar pink ribbon gaat. Een prachtige lap waarvan er natuurlijk ook eentje mee naar huis is gegaan.

Voor het event kregen we een mailtje met het programma voor zaterdag avond. We gingen een bingo kaart stempelen maar je mocht hem ook van te voren thuis maken. En ja toen moest er nog wat met krimpie dinkie gespeeld worden natuurlijk. Gelijk het hele A4tje opgestempeld en daar een ketting van gefabriekt. Omdat ik te weinig ringetjes had heb ik hem met lint geknoopt. Helemaal kloppen doet hij niet maar dat komt nog wel een keer. Er ligt een wit vel onder, aan de lichtblauwe kleur zie je wel dat de foto niet optimaal is. Op het event heb ik ook nog wat zwarte en frost krimpie dinkie gekocht. Heerlijk materiaal. Het was de bedoeling om de bingo kaart later in een LO te gebruiken over het event of in mijn artjournal. Maar misschien maak ik ook de ketting eerst wel verder af.
Zien julie het nummer 09 bovenaan mijn bingo kaart ? Dat was dus het allerlaatste nummer wat gevallen is. Maar het was een hele gezellige avond. Ik kan niet anders zeggen dan dat het een heel gezellig event was. Het was zo leuk om zoveel bekenden tegen te komen. Cora ik vond het ook heel erg leuk om samen te eten in het hotel, en wat was het lekker. Veel te veel geld uitgegeven. Kennen julie dat? Je komt binnen en eigenlijk heb je binnen het uur al het grootste gedeelte van je budget uitgegeven.

Behalve naar het event ben ik ook nog naar de nieuwe winkel van paper and pictures geweest. De afstand was maar heel klein en ik kwam daar heel wat mensen tegen die ik ook op het event had gezien. En ik moet zeggen; het is inderdaad een hele mooie winkel geworden. Heel gezellig ingericht, je wordt heel hartelijk ontvangen en dat geeft toch meteen een goed gevoel. Erg mooie spullen. Heel veel Websters pages, glimmermist en de crafty secrets stempellijn. Natuurlijk is er nog veel meer maar dit zijn mijn persoonlijke favorieten.

Als de schaamte een beetje gezakt is over wat ik allemaal gekocht heb zal ik misschien nog wat fotootjes plaatsen van mijn aankopen. Ik ben er in ieder geval wel heel blij mee, en tenslotte heb ik de rest van 2009 geen hobby weekendjes meer.

2 comments:

Cora Hoekstra said...

Het was een geweldig weekend en ik heb genoten van je gezeldschap Liesbeth, ik heb je zondag niet meer gezien of gesproken op de beurs, maar je hebt het erg leuk gehad lees ik. En ach veel spullen, je werkt er hard voor en dan is het leuk om spullen te kopen waarbij je je kunt ontspannen toch...

lieve groet Cora

Angélique said...

Zo te lezen heb je het weer goed gehad!
Art Specially was inderdaad super!! En die spullen van jou?? Je mag je toch best verwennen?? ;)