Sunday, July 1, 2007

Make over 2De vorige LO was me zo goed bevallen en ik heb nog zoveel half afgemaakte LO's liggen dat ik er nog een bij gepakt heb. De foto's waren al op Bazzil geplakt en ik had er wat randjes Debbue Mumm papier omheen geplakt en toen was de inspiratie op. Ik denk dat deze LO toch wel zo'n 21/2 jaar gelegen heeft.
Ik heb eerst de randjes met Debbie mumm papier aangevuld. Vond dat golfje wel leuk gekozen. Vervolgens heb ik verschillende teksten gestempeld en een Heidi Swapp foamstempel als golf aan de onderkant gestempeld. Het was mijn bedoeling om een paar teksten met een andere kleur over te stempelen om ze eruit te laten springen maar ik kwam tot de conclusie dat het donkerblauw teveel domineerde. Daarom heb ik het vellum eroverheen gelegd en daar de titel op gestempeld en geplakt. Onder de kleine letters is de journalling met een witte pen geschreven. Makkelijk met een lijntjesvel onder het vellum. Op de hoeken vierkantjes chipboard geverfd, met glitter bestrooid (er bleef wel erg veel plakken in de natte verf maar ja) en een QK schelpje erop. Ook een pijl beschilderd en bestrooid met glitter omdat er boven mijn hoofd een oranje/gele surfplank groeide,LOL. Nu zou ik die van tevoren weggepoetst hebben maar goed, 2 jaar geleden nog niet en zo is hij ook weg.
Ben weer blij met het resultaat en weer een dubbele LO in Bob zijn jaarboek. (Van ieder jaar 1 LO omdat ik een beetje achterloop met het niet digitale tijdperk)

Ben benieuwd wat julie ervan vinden, groetjes Liezbeth.

2 comments:

Anonymous said...

nou liezbeth...een super metamorfose!!je hebt idd de smaak te pakken he echt leuk!ik heb er nog een paar liggen...dus als je je ooit verveelt..hihi

mum-on-the-run said...

Lovely work, love what you did for the waves at the bottom of the page