Sunday, November 30, 2008

WOW I'm still speechless.






Lot's off people asked me to show the price when it has arrived. So yesterday I had a picture session with lot's of paper and embellishments. Must apologize in advance because I didn't give the ribbons there place in the spotlight.
I want to thank Lifetimemoments and Basic Grey, Tinkering Ink, Flair and Cosmopolitan for making this Crobtoberfest and this amazing price possible.

Thursday, November 20, 2008

Scrap-a-ganza


Een van de leuke make en takes.

Het huisjes album van Cheryl Mezzetti. Echt een van de leukste workshops die ik ooit gehad heb. Vond het album helemaal leuk. Cheryl leidde je op een hele goede manier door de constructie van het album en gaf ondertussen ook nog leuke tips, bijvoorbeeld over het gebruik van stickles. Als bling liefhebber heb ik natuurlijk al heel wat stickles gebruikt maar ik wist niet dat de lime groene kleur zo mooi was voor kerstpapier.

Altijd weer iets bijzonders van Lida de Witte. Dit keer een variatie op een flagalbum wat helemaal uitgerekt kon worden, maar je kan het ook om de kaft heen draaien waardoor het een sta album wordt met 2 carroussels met foto's.
Ook Karen Burniston was weer super leuk met een clear album met uitklap kerstboom. En de Cookie countdown was een metalen blad met magneetjes. Ze waren al vaker te zien op two peas maar ik vond deze erg leuk en heb de kit van de workshop meegenomen. Ik wilde op zondagmiddag niet meer gaan verven.
Ik had ook de Prima LO en het Prima mini album. Allebei erg leuk maar de workshops vielen nogal tegen als ik eerlijk ben. Misschien was de lerares wat nerveus, ik weet het niet maar de les was rommelig en druk. En er was te weinig materiaal. Blijkbaar was er bij Prima het een en ander op dus daar kon de SaGa organisatie niets aan doen. Maar over het geheel genomen was het gewoon een geweldig weekend. Goed georganiseerd, goede workshops, goed eten, goede make en takes en genieten met oude en nieuwe vriendinnen.

Tuesday, November 11, 2008

Gewonnen,ik kan het niet geloven.

Gisteren kreeg ik een personal message van een member van lifetimemoments die me feliciteerde :shock: wat denken julie..........ik heb de grote prijs gewonnen van het scraptoberfest. 4 produktlijnen van Basicgrey, Cosmo cricket, Tinkering ink en Flair. Echt ongelofelijk. Ik zat in mijn lunchpauze op mijn werk toen ik mijn hotmail checkte en dit allemaal zag. Ik weet niet hoe ik de middag nog doorgekomen ben, en eerlijk gezegd weet ik ook niet hoe ik vandaag door moet komen. Ik had dit werkelijk nooit verwacht.

een link naar de prijs: http://www.lifetimemoments.com/news/?cat=10

Ik ben wel superblij dat ik de challenge afgemaakt heb. Met de laatste loodjes werd het best wel moeilijk maar toen had ik ook zoiets van, ik ben al zo ver, dan moeten die laatste ook maar af :lol: . En ik vind het ook gewoon leuk dat je als gewone scrapper dingen kan winnen door alleen mee te doen. En nu heb ik ook nog gewonnen :lol: doing the happy dance :lol: (en ik had nooit gedacht dat ik die uitdrukking ooit zou gebruiken, maar het voelt echt zo)

En Maria ik ga het hele weekend naar Scrap a ganza dus ik hoop je wel te zien. Ik ben zaterdag vrij vroeg klaar met de workshops (na 12-13 als ik het goed heb).