Sunday, August 31, 2008

shopping therapie 1


Zaterdag vond mijn man dat ik wel wat shopping therapie kon gebruiken en wie ben ik om dat tegen te spreken. Dus gingen we naar de Creatie in Veghel. Vorige week waren daar heel veel nieuwe clearstamps kerst van Hero arts binnen gekomen dus ik dacht daar wel wat leuks te kunnen vinden. Nou dat is ook wel gelukt maar niet tussen de nieuwe clearstamps van Hero arts (hoewel ik nog wel 2 van die kleine kerst setjes meegenomen heb). In plaats daarvan vond ik een regenboog inktpad in blauwtonen die me meteen deed denken aan een leuke sneeuwpop stempel die ik nog had staan. En ik heb zo'n mini mini kadootjes stempel meegenomen. Vind eigenlijk alles wat mini mini is zo leuk. s'avonds natuurlijk meteen wat gaan stempelen met mijn nieuwe inktkussen en daar een ATCtje van gemaakt. En ik denk wel dat er een aantal kerstkaarten gemaakt gaan worden die hier op lijken. Vind de sneeuwman zo leuk geworden. En dan die glitertjes erbij, helemaal mijn ding. De glitter sneeuwsterretjes zijn lovertjes ook van Hero arts oude collectie en de steentjes zijn hotfix SS6. Dat is piepklein maar geeft zo'n leuk schittertje die kleine steentjes.
O ja op de dubbelzijdig tape zitten blauwe balletjes en zilver glitter van MM.

Friday, August 8, 2008

De draad weer oppakken


Zo het gaat (eindelijk) echt een stuk beter met mij. Dus tijd om de draad weer op te pakken. We zijn een paar dagen naar Londen geweest waar we oa. deze foto van Piccadilly circus hebben gemaakt. Wat een stad. Bruisend, mooi maar ook in aanbouw en continue sirenes. Aan het eind van de dag kun je overal gratis krantjes krijgen waarin je kan lezen wat er die dag gebeurt is. Dat geeft een heel dorps effect. Als je leest dat de sirenes van die dag voor een uit de hand gelopen watergevecht op Hyde parc waren.
En nu verder met de nieuwe caravan inrichten. Deze had al lang klaar moeten zijn maar door alle gedoe zijn we daar niet aan toe gekomen. Dus aan het begin van de vakantie de bedden verhuisd en een gordijnroede opgehangen waar we een gordijn overheen gegooid hebben en van daaruit konden we verder. En ik moet zeggen, met dank aan Ikea begint het al ergens op te lijken.
Nu nog wat regenachtig weer en dan wordt er ook weer eens wat gescrapt. Maar eerst maar eens gauw naar het blog van Angelique........